01.10.2010. / 10:11

Autor: Hina

Dvoje mrtvih, 37 ranjenih u oslobađanju predsjednika Corree u Ekvadoru

Nešto ranije, Crveni križ je bio izvijestio da je najmanje 50 osoba ranjeno u sukobu policije i Correovih pristaša koji su se pokušali približiti bolnici u kojoj je predsjednik boravio

Rafael Correa (Foto: Reuters)Rafael Correa (Foto: Reuters)Dvije su osobe izgubile život, a 37 je ranjeno u vojnoj operaciji za oslobađanje ekvadorskog predsjednika Rafaela Corree iz bolnice koju su opkolili pobunjeni policajci, provedenoj u četvrtak navečer, rekao je glasnogovornik Crvenoga križa Fernando Gandarillas.

"Dvojica policajaca su umrla od ozljeda u bolnici", rekao je Gandarillas. Dodao je da je 37 osoba ranjeno u pucnjavi između pristaša vlade i pobunjenih policajaca nezadovoljnih zakonom o ukidanju nekih njihovih prava.

Nešto ranije, Crveni križ je bio izvijestio da je najmanje 50 osoba ranjeno u sukobu policije i Correovih pristaša koji su se pokušali približiti bolnici u kojoj je predsjednik boravio.

Vezane vijesti

Tadić "ne isključuje" mogućnost nemira na Kosovu

Tadić "ne isključuje" mogućnost nemira na Kosovu

Dosadašnji srbijanski predsjednik i sadašnji predsjednički kandidat vladajuće srbijanske Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je kako ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika