15.10.2010. / 11:00

Autor: Totalsport

Jordan: U današnjoj košarci zabio bih i 100 poena na utakmici

I dan danas je Jordan blizu košarke. Vlasnik je Charlotte Bobcatsa, te je skoro svake večeri onkraj NBA parketa. Ako takvo nešto kaže, možda i ima "realno mišljenje"

Michael JordanMichael JordanMichael Jordan, umirovljeni 47-godišnji košarkaš, spremno je izjavio da bi u današnjoj košarci mogao doći i do 100 ubačenih poena tijekom večeri...

Najbolji košarkaš svih vremena, po većini sudova, drži rekord po utakmici od 69 poena, ali je mišljenja da bi danas sve izgledalo drugačije.

- Danas vladaju drugačija pravila u košarci. Igra se mnogo više na fizičku snagu, a ja bi u takvim okolnostima plivao kao riba u vodi. Imam dojam da bih neprestano bio na liniji slobodnih bacanja i tim bih putem mogao doći i do 100 poena, zašto ne - rekao je Michael Jordan, koji je šest puta u karijeri s Chicagom osvajao naslov NBA prvaka.

I dan danas je Jordan blizu košarke. Vlasnik je Charlotte Bobcatsa, te je skoro svake večeri onkraj NBA parketa. Ako takvo nešto kaže, možda i ima "realno mišljenje".

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika