22.10.2010. / 10:24

Autor: Nacional.hr

'Uspješni projekti s malim budžetom': PMI Forum po čevrti puta u Zagrebu

Konferencija je namijenjena voditeljima projekata, članovima projektnih timova, voditeljima projektnih ureda, menadžerima organizacija koje naručuju ili provode projekte te svima koji žele naučiti više o vještinama vođenja projekta

Mirko Novosel bit će jedan od gostiju 4. PMI ForumaMirko Novosel bit će jedan od gostiju 4. PMI ForumaUdruga za projektni menadžment PMI Hrvatska organizira konferenciju „PMI forum 2010" s temom „Uspješni projekti s malim budžetom", koja se i ove godine tradicionalno održava na već poznati datum - 11. studenog,. u hotelu Panorama u Zagrebu.

Ovogodišnja tema „Uspješni projekti s malim budžetom" otvara mnogobrojne mogućnosti razmjene iskustva, znanja i ideja u izazovnoj situaciji smanjenih budžeta i velikih očekivanja.
Teme ovogodišnje konferencije obradit će vođenje projekata s malim budžetom i odgovoriti na pitanja je li to problem ili izazov, te jesu li projekti s malim budžetom - mali projekti? Polaznici će iz desetak predavanja saznati kako motivirati projektni tim u okolnostima malog budžeta,zašto je kontroliranje rizika recept za uspjeh, te pruža li nam upravljanje projektima priliku za brži izlazak iz recesije?

U sklopu PMI foruma 2010 govorit će eminentni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u vođenju projekata, od kojih možemo istaknuti Mirka Novosela, jednog od glavnih inicijatora, kasnije i organizatora Univerzijade u Zagrebu 1987. Novosel je svojedobno i proglašen najboljim europskim košarkaškim trenerom, a s reprezentacijom bivše države postigao je brojne uspjehe, čime ulazi među samo četiri trenera u svijetu s tri ili više olimpijskih medalja.

12. studenog održat će se i postkonferencijski seminar: Managing Projects on a Reduced Budget. Seminar će održati Richard A. Graham, PMP, RMP, koji je čest predavač na konferencijama namijenjenim voditeljima projekata, a ovom prilikom će nam dati smjernice kako postići projektni uspjeh u teškim financijskim i ekonomskim uvjetima.

Konferencija je namijenjena voditeljima projekata, članovima projektnih timova, voditeljima projektnih ureda, menadžerima organizacija koje naručuju ili provode projekte te svima koji žele naučiti više o vještinama vođenja projekta.

Detaljne informacije o IV. konferenciji voditelja projekata „PMI forum 2010" dostupne su na stranicama http://forum2010.pmi-croatia.hr. Očekuje se da će se kao i prošle godine na ovom skupu okupiti oko 250 sudionika.

Vezane vijesti

Bivši čelnici Dinama prstom uprli prema Canjugi

Bivši čelnici Dinama prstom uprli prema Canjugi

Točno šest godina nakon podizanja optužnice bivši čelnici Dinama Mirko Novosel i Tomo Horvatinčić, te sadašnji glavni direktor kluba Damir Vrbanović… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika