11.11.2010. / 13:51

Autor: Nacional.hr

'The National' ponovno u Zagrebu 14. studenog

Šest godina od prvog dolaska u Zagreb, kad su u KSET-u odsvirali jedan od, kako sami kažu, najposebnijih koncerata u životu, The National se vraćaju kao velike zvijezde i jedan od najpopularnijih indie rock bendova na svijetu

U nedjelju, 14. studenog, u Boćarskom domu Zrinjevac, s početkom u 21 sat, održat će se koncert popularnog američkog indie rock banda The National.

Šest godina od prvog dolaska u Zagreb, kad su u KSET-u odsvirali jedan od, kako sami kažu, najposebnijih koncerata u životu, The National se vraćaju kao velike zvijezde i jedan od najpopularnijih indie rock bendova na svijetu, što dokazuje i činjenica da su 25. listopada osvojili prestižnu nagradu Q Award za najbolji album godine.

Već se prilikom njihova drugog posjeta ovom gradu, 2007. nakon objavljivanja Boxera, dalo naslutiti da je pred njima velika karijera. Kad je u svibnju ove godine High Violet ugledao svjetlo dana The National su uzletjeli na sam vrh u Americi, ali i širom svijeta, postavši tako na dva tjedna najprodavaniji rock bend u Sjedinjenim državama. Uslijedili su rasprodani promotivni koncerti u Londonu, Berlinu i Parizu koji su još jednom potvrdili stalno rastuću popularnost ove grupe

The National čine karizmatiči pjevač Matt Berninger, Aaron i Bryce Dessner na gitarama, te Scott i Bryan Devendorf za basom i bubnjevima.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kn mogu se kupiti u zagrebu u Dirty Old Shopu (Tratinska 22), Rockmarku (Berislavićeva 13), Dancing Bearu (Gudnulićeva 7) te u sustavu Eventima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika