22.11.2010. / 10:17

Autor: Nacional.hr

Matea Hohnjec: 'Zoran Mamić mi nije kupio auto i zato je dobio pedalu'

Mlađa sestra bivše Miss sporta i manekenke Stefany Hohnjec je priznala kako je sportski direktor Dinama 'dobio pedalu' jer joj nije želio kupiti auto

Matea Hohnjec   (Foto:Josip Regović)Matea Hohnjec (Foto:Josip Regović)Matea Hohnjec, mlađa sestra bivše Miss sprota i manekenke Stefany Hohnjec u posljednje vrijeme se zbog svakodnevnih ispada često pojavljuje u medijima.

Podsjednji takav dogodio se u nedjeljnom Exkluzivu s Tatjanom Jurić u kojem je govorila o svom odnosu sa Zoranom Mamićem.

Između ostalog je kazala kako je sportski direktor Dinama 'dobio pedalu' jer joj nije želio kupiti auto.

'U posljednje vrijeme smo malo zahladili odnose. Možda on ipak i nije muškarac kakav meni treba', objašnjavala je Matea Hohnjec i dodala kako je isprva mislila da je najviše privlače košarkaši, međutim na kraju je ipak shvatila da ono nešto imaju samo poduzetnici.

Inače, Matea Hohnjec javnosti je postala zanimljiva otkako su u srpnju objavljene fotografije na kojima imitator Boris Kosmač ljubi njezine gole grudi. Nakon toga medijske stupce je punila zbog navodnih sukoba sa sestrom zbog njezinog ponašanja.

Vezane vijesti

Matea Hohnjec: Nakon šeika, ljubi Josipa

Matea Hohnjec: Nakon šeika, ljubi Josipa

Starleta Matea Hohnjec ipak se ne vraća u Dubai jer je u Zagrebu pronašla ljubav svog života, 28-godišnjeg Josipa Nikića, s kojim već stanuje u… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 22.11.10. 10:26

"kraju je ipak shvatila da ono nešto imaju samo poduzetnici."
E hrpo dobro složenog mesa, pa stvarno si zaostala - tu mudrost shvati svaka djelatnica i najbjednije javne kuće - odmah!


registracija
3/1/10

GULLWING, 22.11.10. 10:28

Jadnica je dobila od Vukovarca auto.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika