03.12.2010. / 12:49

Autor: Nacional.hr

Tulum 'Zvijezde Hit Recordsa' 20. prosinca u Domu sportova

Da je riječ o tulumu svih tuluma složile su se mnoge zvijezde, od Tonyja Cetinskog i Halida Bešlića, pa do Jelene Rozge, Joleta, Magazina, Željka Samardžića, Hari Mata Harija, ET-a, Baruna i mnogih drugih koji nikako nisu htjeli propustiti ovaj spektakl godine o kojem će se još pričati

Najveće zvijezde regije odlučile su obožavateljima pokloniti tulum koji će ostati spremljen u uspomenama koje se ne zaboravljaju.

Lijepa i uspješna Lana Jurčević rekla nam je
„ Zna se kakav tulum Hit Records svake godine pripremi; puna dvorana Doma sportova, repertoar za apsolutno svakoga, bez konkurencije. Svi nek se do tada dobro odmore i napune baterije, jer trebat će im tamo, ha ha! Vidimo se tamo!"

Nezaboravna Neda Ukraden za koju bismo opravdano mogli reći da zaustavlja vrijeme izjavila je „ Nastup na koncertu Zvijezde Hit Recordsa je sve ono što svaki pjevač najviše voli, fantastičnu publiku, sjajnu atmosferu, još bolju organizaciju i super druženje sa kolegama! „

Ni pjevač koji je glazbenu scenu obilježio velikim hitovima koje i danas rado slušamo Zlatko Pejaković nije ostao ravnodušan. „Svojim nastupom na Tulumu svih tuluma „Zvijezde Hit Recordsa" promovirati ću svoje velike hitove, gdje će do izražaja doći zajedništvo, prvenstveno da publika bude zadovoljna! Smatram to jednim velikim potezom u svojoj karijeri, jer sam dio onoga najboljega što Hit Records može pokazati!" rekao nam je Zlatko.

Nakon nedavnog izlaska šestog albuma „Bolji nego ja", popularni Leo nikako nije htio propustiti najveći tulum u gradu, pa je podjelio s nama:

„ Za mene nastup na „Zvijezdama Hit Recordsa, znači prvenstveno odličnu zabavu i dobar tulum. Također, tu je i druženje sa kolegama, sa kojima se i ne viđam često s obzirom na obaveze! U svakom slučaju ljude bih pozvao da u što većem broju 20. prosinca dođu u Dom sportova na Tulum svih tuluma! „ .

S ovim velikim pjevačima složili su se i ostale megazvijezde od Tonyja Cetinskog i Halida Bešlića, pa do Jelene Rozge, Joleta, Magazina, Željka Samardžića, Hari Mata Harija, ET-a, Baruna i mnogih drugih koji nikako nisu htjeli propustiti ovaj spektakl godine o kojem će se još pričati.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika