31.01.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Lana Jurčević: 'Veza s Fabijanom me smiruje'

26-godišnja pjevačica prvi put otvoreno govori o vezi sa sedam godina mlađim dečkom Fabijanom Marićem

Lana JurčevićLana JurčevićPjevačica Lana Jurčević iza sebe ima prilično uspješnu godinu. Osim što je objavila četvrti po redu studijski album "Kopija" te je otvorila svoju plesnu školi, prije 11 mjeseci započela je vezu sa sedam godina mlađim Fabijanom Marićem za kojeg kaže da je čini sretnom.

EXTRA: U vezi ste skoro 11 mjeseci. Moram biti iskrena i reći da imam dojam da vaša veza s Fabijanom nije ozbiljna točnije, da on ipak neće biti muškarac s kojim ćete ostati dugo. Oprostite ako sam vas uvrijedila, ali eto samo sam rekla svoj dojam.

-Zašto, zato što je mlađi? Najbolje od svega je što ne mislim o tome. 10 mjeseci u ničijem životu nije malo, pa tako ni u mom. Gledala sam svoje nove slike sa fotografom neki dan i rekao mi je kako vidi na njima da se iskreno smijem, od srca. Kad sam samu sebe vidjela iz „drugog kuta", vidjela sam isto.

Odnos sa Fabijanom me čini smirenom i satima se znamo smijati.Uglavnom nam se događaju stvari koje ne planiramo, tako se i meni Fabijan dogodio, ali što se njega tiče, on će za sedam, osam godina biti kompletan i bit će pravi „bombon od meda". Do tad, tko živ, tko mrtav.

EXTRA: Uvriježeno je mišljenje da muškarci postaju zreli znatno kasnije od nas žena. Biste li se složili?

-Djelomično, da. Ali i ta zrelost u životu ne garantira puno toga. I zreli ljudi se svađaju, rastaju, griješe. Dakle, što danas znači biti zreo? Ok, to nije mala stvar ali opet, ni to što su zreli ne znači da su sretniji od nezrelih. Po toj logici, možda je bolje biti ovo drugo.

EXTRA: Čime vas je Fabijan osvojio?

-Ima jedna izreka koja kaže da je najbolja kombinacija žene s prošlošću i muškarca s budućnošću. Osim toga, osjećala sam da mu mogu vjerovati.

Ostatak intervjua čitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika