15.02.2011. / 19:27

Autor: Totalsport

Drpić potpisao za AEK

Drpić je slobodan igrač na tržištu od prošlog proljeća, kada su mu otkazali suradnju u njemačkom drugoligašu Karlsruheu

Dino DrpićDino DrpićŠestomjesečni je ugovor u ponedjeljak s atenskim AEK-om potpisao 29-godišnji hrvatski nogometaš Dino Drpić. U novi je klub stigao kao slobodan igrač...

Za četvrtoplasirani klub grčke Superlige, hrvatskoj javnosti poznat i kao suparnik Hajduku u ovosezonskom izdanju Europa lige, bivši će srednji branič Dinama i jednom prilikom hrvatski reprezentativac igrati do kraja sezone. U ugovoru koji je potpisao stoji opcija da će, u slučaju da obje strane budu zadovoljne, radni odnos automatski nastaviti vrijediti još dvije sezone, do srpnja 2013. godine.

- AEK je u ovom trenutku za mene bio najbolji izbor. U pregovorima s vodstvom kluba bio sam već nekoliko mjeseci. Drago mi je da smo se napokon dogovorili. Radujem se novim suigračima i iznimno veselim trenutku kada ću prvi put odjenuti AEK-ov dres. Trebat ću nekoliko utakmica da bih došao u formu, ali AEK-ovim navijačima mogu obećati da ću davati stotinu posto vlastitih kapaciteta za postizanje klupskih ciljeva - izjavio je Zagrepčanin nakon što je formalno potpisao ugovor.

Drpić je slobodan igrač na tržištu od prošlog proljeća, kada su mu otkazali suradnju u njemačkom drugoligašu Karlsruheu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika