17.02.2011. / 09:18

Autor: Totalsport

Baresi: Važna pobjeda; Mihajlović: Nismo zaslužili poraz

Da su Interovi nogometaši imali prilike koje smo imali mi, zabili bi četiri gola. Moramo se naučiti koristiti naše šanse, pogotovo kada igramo utakmice protiv jakih momčadi, rekao je Mihajlović

Siniša Mihajlović (Reuters)Siniša Mihajlović (Reuters)- Vikanje je Leonarda koštalo glasa - objasnio je svoje pojavljivanje na press-konferenciji poslije pobjede kod Fiorentine Interov pomoćni trener Giuseppe Baresi.

U srijedu je aktualni talijanski nogometni prvak osvojio tri boda u Firenci pobjedom 2-1 u zaostaloj utakmici 17. kola Serije. Velik dio utakmice Interov trener Leonardo proveo je vičući iz svog prostora, organizirajući tako igru koja je branitelje naslova primaknula na pet bodova od lidera ljestvice, gradskog rivala Milana.

- Bila je ovo za nas važna pobjeda. Tri boda su nam nužno trebala i do njih smo uspjeli doći i više nego dobrom igrom - objasnio je Baresi.

- Scudetto? Slijedi nam niz iznimno važnih utakmica. Svaka do kraja sezone bit će poput finala - odgovorio je na upit o obrani naslova pomoćni Interov trener.

Siniša Mihajlović, trener poražene momčadi, ovako je prokomentirao utakmicu:

- Volio bih da pobjeđujemo u utakmicama koje dobro odigramo. Ovaj poraz, posebice zbog viđenog u prvome poluvremenu, nismo zaslužili. Zato on peče, ali ujedno i dokazuje da se dobrom igrom možemo izboriti za dobre rezultate.

- Da su Interovi nogometaši imali prilike koje smo imali mi, zabili bi četiri gola. Moramo se naučiti koristiti naše šanse, pogotovo kada igramo utakmice protiv jakih momčadi. Takve kažnjavaju sve propuste.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika