17.02.2011. / 10:22

Autor: Totalsport

Odom: Igramo se mačke i miša, a mačka ponekad izgubi

Posve zbunjeni su Lakersi bili nakon posljednjeg poraza, koji je inače treći u nizu. Prije toga su Lakersi padali kod Orlanda i Charlotte

Lamar OdomLamar OdomKošarkaši Los Angeles Lakersa su prvaci posljednje dvije godine, ali ove sezone nisu niti blizu takve šampionske forme. Svašta im se događa u ovoj sezoni...

Gubili su u serijama, izgubili su od velikih konkurenata Miamija, Bostona i San Antonija na svom parketu, gubili su dva puta od Memphisa, pa od Milwaukeeja ili od Sacramenta, najslabije momčadi Zapadne konferencije. No, poraz u srijedu navečer je bio, definitivno, najveći šok.

Izgubili su 104-99 kod Clevelanda, najslabije momčadi ove sezone u ligi. Inače, Cleveland je tek nedavno prekinuo niz od 26 poraza i to protiv druge momčadi iz Los Angelesa - Clippersa. Taj niz poraza je najdulji u povijesti NBA lige.

Isto tako, Lakersi su u siječnu pobijedili taj isti Cleveland na svom parketu s čak 55 poena razlike!

Posve zbunjeni su Lakersi bili nakon posljednjeg poraza, koji je inače treći u nizu. Prije toga su Lakersi padali kod Orlanda i Charlotte.

- Igrači su uzeli pauzu i prije nego je počela utakmica. Što drugo da kažem - pitao se trener Phil Jackson, koji se više puta ove sezone našao u poziciji da odgovara je li kriza posjetila njegovu momčad.

- Ovo boli, ovaj poraz previše boli. Ja ne razumijem što se dogodilo i što se događa. Razočaran sam - isprekidano je govorio španjolski košarkaš Pau Gasol koji je u toj utakmici postigao 30 poena uz 20 skokova, te je kroz cijelu sezonu najkonstantniji igrač Lakersa.

- Mislim da su naš problem utakmice protiv slabijih momčadi. U tim ogledima se postavljamo kao da se igramo mačke i miše, a mačka ponekad izgubi. Ja nisam zabrinut. Ovi porazi nisu ključni, jer broje se oni kada dođe doigravanje - rekao je Lamar Odom, jerdan od rijetkih pozitivnih među Lakersima.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika