20.02.2011. / 13:41

Autor: Totalsport

Carmelo Anthony obavio sastanak s New Jersey Netsima

Zadnjih dana su se izmjenjivale kombinacije Melove budućnosti, a dotični je u subotu obavio nove pregovore s New Jerseyem, te su oni opet prvi kandidati za preuzimanje njegovog trogodišnjeg ugovora od 65 milijuna američkih dolara

Carmelo AnthonyCarmelo AnthonyPosljednji dan za moguće promjene igrača među NBA klubovima je 24. veljače, a uvjerljivo najinteresantnije pitanje je gdje će (i hoće li uopće negdje) završiti Carmelo Anthony...

Zadnjih dana su se izmjenjivale kombinacije Melove budućnosti, a dotični je u subotu obavio nove pregovore s New Jerseyem, te su oni opet prvi kandidati za preuzimanje njegovog trogodišnjeg ugovora od 65 milijuna američkih dolara.

Kada se zakotrljala priča o Anthonyju, New Jersey je bio prvi favorit, no vremenom se sve učestalije počelo pričati o New Yorku. No, važno je znati da Denver, sadašnji klub Anthonyja, u toj priči preferira razmjenu s New Jerseyem.

Po njoj bi u New Jersey otišli Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Renaldo Balkman, Melvin Ely i Shelden Williams, dok bi u Denver došli Devin Harris, Troy Murphy, Ben Uzoh i čak četiri buduća izbora prve runde drafta.

New York, pak, za iste te igrače Denvera bez Elyja, nudi Danilu Gallinarija, Raymonda Feltona, Wilsona Chandlera, Eddyja Curryja i jedan izbor drafta.

No, nisu to dvije jedine kombinacije po pitanju Anthonyja. Spominju se još Minnesota i Sacramento, ali po kuloarima i prvaci Los Angeles Lakersi. Oni su, navodno, za Anthonyja, Billupsa i ostale spremni dati Andrewa Bynuma, Rona Artesta i Dereka Fishera.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika