01.03.2011. / 18:41

Autor: Totalsport

Fenerbahçe produžio s Preldžićem do 2014. godine

Nedavno je u finalu Turskog kupa ubacio 35 koševa za pobjedu Fenerbahçea protiv Beşiktaşa 81-72 i prvi trofej svoje momčadi ove sezone

Emir PreldžićEmir PreldžićTurski košarkaški klub Fenerbahçe produžio je ugovor sa svojim bosanskim košarkašem koji igra za slovensku reprezentaciju Emirom Preldžićem do 2014. godine.

U Fenerbahçe je 206 centimetara visoki košarkaš, rodom iz Zenice, stigao 2007. godine. Prethodno je igrao za Čelik, te za slovenske klubove Triglav i Geoplin Slovan.

Klub iz Istanbula, kojeg vodi hrvatski trener Neven Spahija, a njegovi su članovi hrvatski reprezentativci Roko Ukić i Marko Tomas, obznanio je kako je s 23-godišnjim Preldžićem potpisao novi, trogodišnji ugovor, važeći do 2014. godine.

Time je Preldžić nagrađen za svoju odličnu formu u zadnje vrijeme. Nedavno je u finalu Turskog kupa ubacio 35 koševa za pobjedu Fenerbahçea protiv Beşiktaşa 81-72 i prvi trofej svoje momčadi ove sezone.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika