01.03.2011. / 20:53

Autor: Hina

Zbog straha od nereda odgođen finale košarkaškog Kupa između Olympiakosa i Panathinaikosa

Finalni susret grčkog košarkaškog Kupa između Olympiakosa i Panathinaikos, koji se trebao igrati u nedjelju, odgođen je iz sigurnosnih razloga, objavilo je grčko ministarstvo sporta.

Grčko finale kupa je odgođeno zbog mogućnosti neredaGrčko finale kupa je odgođeno zbog mogućnosti neredaFinalni susret grčkog košarkaškog Kupa između Olympiakosa i Panathinaikos, koji se trebao igrati u nedjelju, odgođen je iz sigurnosnih razloga, objavilo je grčko ministarstvo sporta.

Prvotno je odlučeno kako će se utakmica igrati bez navatrenijih navijača obaju klubova na tribinama, odnosno kako će publiku sačinjavati školarci, ali vlasti su sada odlučile na prijedlog policije odgoditi utakmicu do daljnjega.

Razlog takve odluke je nova eskalacija nasilja među navijačima dvaju najpopularnijih grčkih sastava. Prilikom posljednjeg nogometnog derbija, u kojemu je prije 10 dana olympiakos na svom Karaiskaki stadionu svladao Panathinaikos sa 2-1, stotine domaćih navijača utrčalo je na teren, te je napalo gostujuće igrače.

"Ovo postaje državni problem. Vjerojatno je najpametnije odgoditi utakmicu, pa da svi sjednemo za stol i pronađemo rješenje", rekao je generalni manager Panathinaikosa Manos Papadopoulos.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika