04.03.2011. / 11:39

Autor: Hina

Inozemne spasilačke ekipe napuštaju Christchurch, službeno poginulo oko 200 osoba

Deset dana nakon potresa od 22. veljače u kojem je smrtno stradalo 163 osoba, prema najnovijim podacima, inozemne spasilačke ekipe počinju napuštati Christchurch, objavili su u petak novozelandski dužnosnici.

Među onima koji su pružili pomoć bili su i JapanciMeđu onima koji su pružili pomoć bili su i JapanciDeset dana nakon potresa od 22. veljače u kojem je smrtno stradalo 163 osoba, prema najnovijim podacima, inozemne spasilačke ekipe počinju napuštati Christchurch, objavili su u petak novozelandski dužnosnici.

Više od 400 specijalista za operacije potrage i spašavanja pristiglo je iz čitavog svijeta nakon potresa magnitude 6,3 prema Richteru koji je znatno oštetio grad. U petak su službeni podaci govorili o 163 mrtve osobe. No vjerojatni konačni podaci smanjeni su na "malo više od 200" nasuprot ranije objavljenih 240 mrtvih i nestalih.

Vlasti drugog grada u zemlji procijenile su u petak da će za obnovu Christchurcha trebati više od 10 godina.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika