22.03.2011. / 07:45

Autor: Hina

U2 i Rihanna pjevaju za stradale Japana

Irska grupa U2 i pop zvijezda Rihanna samo su neki od izvođača koji će nastupiti na albumu što ga, isključivo u digitalnom obliku priprema Universal Music, a namijenjen je skupljanju novca za žrtve potresa i tsunamija u Japanu.

RihannaRihannaIrska grupa U2 i pop zvijezda Rihanna samo su neki od izvođača koji će nastupiti na albumu što ga, isključivo u digitalnom obliku priprema Universal Music, a namijenjen je skupljanju novca za žrtve potresa i tsunamija u Japanu.

Najveća svjetska diskografska kuća kani izdati album do kraja tjedna, a još se ne zna tko će sve sudjelovati. Prihodi idu japanskom Crvenome križu, rekao je u ponedjeljak glasnogovornik tvrtke.

"Bit će samo u digitalnom obliku jer je tako brže, a bit će objavljen u cijelom svijetu. Planiramo da sve bude spremno do kraja tjedna", objasnio je glasnogovornik.

Za uspjeh toga projekta važno je da što više slavnih pristane odreći se zarade.

I Lady Gaga ima ugovor s Universalom i vjeruje se da će sudjelovati. Prodajom specijalne narukvice ona je već skupljala novac za žrtve japanske nedavne katastrofe.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika