23.03.2011. / 11:26

Autor: Miroslav Sušnik

Terraneo festival od 09-13. kolovoza u Šibeniku!

Zasad potvrđeni izvođači su The National, Mogwai, The Fall, The Thermals, Janelle Monae, Crystal Castles...

U trajanju od 09. do 13. kolovoza 2011. godine, u samom središtu naše obale – Šibeniku, na lokaciji bivše vojarne Bribirskih knezova, po prvi put će se održati veliki open air festival na Jadranu - glazbeni eko festival Terraneo!

Terraneo je izrastao iz ideje da se realizira glazbeni festival koji se ipak razlikuje od već postojećih u Lijepoj našoj, pa i u regiji, odnosno bez velikih korporacija, prodaje imena i brandiranja svega i svačeg, odnosno organizatori su odlučili spojiti glazbu, ekologiju i ljeto te ponuditi potpuno nov i osvježavajući recept za nezaboravan petodnevni provod.

Zasad potvrđeni izvođači su The National, Mogwai, The Fall, The Thermals, Janelle Monae, Crystal Castles, Oneida, Dubioza Kolektiv, a očekuje se objava još dodatnih stranih i domaćih izvođača.

Uz navedena glazbena imena Terraneo nudi hrpu zabavnih sadržaja i radionica te primamljivih turističkih izleta (NP Kornati i Krka, posjet šibenskoj tvrđavi, itd.).

Cijena ulaznica:

- prvi paket festivalskih ulaznica kreće u prodaju od ponedjeljka 28.03. po cijeni od 260 kn

- festivalska i kamp ulaznica iznosi 360 kn

Festivalske i kamp ulaznice moći ćete kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), klubu Purgeraj (Zagreb), Dallas Music Shopu (Šibenik), te svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima u Hrvatskoj, kao i putem interneta (www.eventim.hr).

Vezane vijesti

Terraneova Terry pomaže svojoj braći

Terraneova Terry pomaže svojoj braći

Dana 20. svibnja 2011. s početkom u 18h ispred forta Verudela u Puli, održati će se već tradicionalno puštanje oporavljenih morskih kornjača u more… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika