26.03.2011. / 20:36

Autor: Totalsport

ACB liga: Real jedva do pobjede, Banić dobar u pobjedi Bilbaa

Bilbao Basket je kod kuće bio bolji od Granade s 85-68

Teškom su mukom košarkaši Real Madrida došli do pobjede protiv Gran Canarije u 27. kolu španjolskog prvenstva. Slavili su na kraju na svome parketu sa 74-73.

Momčad iz Las Palmasa bila je milimetar do nanošenja prvog ovosezonskog domaćeg poraza Realu u ACB ligi, ali košem Sergija Llulla nekoliko sekundi prije kraja "kraljevski klub" se izvukao i došao do 21. prvenstvene pobjede. Llull je s 19 poena bio i najefikasniji u dresu Madriđana, a naš je Ante Tomić ostvario učinak od devet poena (šut 4-5 za dvicu, 1-2 slobodna bacanja), te pet skokova i jedne asistencije za 19 minuta na parketu.

Bilbao Basket je kod kuće bio bolji od Granade s 85-68. Najefikasniji u pobjedničkoj momčadi bio je bivši igrač Cibone Chris Warren s 20 koševa, a tradicionalno je među boljima bio i kapetan Baska Marko Banić. Zadranin je za 25 minuta ubacio deset koševa (4-6 za dva poena, 2-2 iz slobodnih bacanja), te dodao tome osam skokova i tri asistencije.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika