04.04.2011. / 15:20

Autor: Nacional.hr

Klasičnom glazbom protiv zločina

Kasična glazba se na željezničkoj postaj počela puštati ove zime, a namjera je da se otjeraju svi nepoželjni posjetitelji poput skitnica i vandala

Na željezničkoj postaji odjekuju zvuci opere, komorne glazbe i zborovaNa željezničkoj postaji odjekuju zvuci opere, komorne glazbe i zborovaU američkoj državi Oregon na željezničkoj postaji službenici su se skitnica, vandala, kriminalaca i ostalih nepoželjnih gostiju koji se vole skupljati na postaji, dosjetili riješiti pomoću klasične glazbe, prenosi SC Now.

Kasična glazba se na željezničkoj postaji počela puštati ove zime, a namjera je da se otjeraju svi nepoželjni posjetitelji kako bi se spriječili i smanjili zločini koje takvi posjetitelji čine na željezničkim postajama. U Oregonu je predložen i zakon za provođenje ove mjere, a planira se i uvođenje ove mjere i na željezničkim postajama u okruzima Washington, Clackamas i Multnomah.

Na postaji odjekuju zvuci komorne glazbe, opera i zborova i zaposlenici na postaji primjećuju da se više nitko tko ne putuje ne zadržava na postaji, a došlo je i do smanjenja zločina . Ovo nije prvi puta da se netko dosjetio ove ideje, 2001. u West Palm Beachu u Floridi policija osmislila sličan program kako bi otjerala nepoželjne goste iz jedna napuštene zgrade.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika