05.04.2011. / 16:30

Autor: Totalsport

Eurocup: Aco Petrović najbolji trener sezone

Podsjetimo da je Petrović, kojem je ovo druga godina na Cedevitinoj klupi, ostvario plasman sa zagrebačkom momčadi na završni turnir četvorice u Trevisu (16.-17. travnja)

Aleksandar Petrović, hrvatski stručnjak na klupi Cedevitine košarkaške momčadiAleksandar Petrović, hrvatski stručnjak na klupi Cedevitine košarkaške momčadiAleksandar Petrović, hrvatski stručnjak na klupi Cedevitine košarkaške momčadi, najbolji je trener aktualne sezone u Eurocupu, javlja službena internetska stranica tog natjecanja.

Podsjetimo da je Petrović, kojem je ovo druga godina na Cedevitinoj klupi, ostvario plasman sa zagrebačkom momčadi na završni turnir četvorice u Trevisu (16.-17. travnja). Za mjesto u finalu njegova će momčad igrati protiv UNIKS-a.

U iznimno uspješnoj europskoj sezoni Petrović je (svoj dio posla "obavile" su i ozljede) kombinirao svoju momčad do te mjere da niti u jednoj utakmici nije startao sa istom petorkom, a samo su Robert Troha i Damjan Rudež nastupili u svih 14 utakmica. "Kako bilo, Petrović je izvukao maksimum iz svakog svog igrača i to u svakoj situaciji", piše na web-stranici koja se sjetila i slavnih igračkih i trenerskih dana 52-godišnjeg stručnjaka.

Godišnja nagrada osmišljena u sezoni 2008/09 tako je dobila svog trećeg vlasnika. Petrović je na mjestu najboljeg trenera naslijedio Oktaya Mahmutija (tada Benetton) i Iliasa Zourosa (tada Panellinios).

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika