09.04.2011. / 18:58

Autor: Hina

Šest mrtvih u pucnjavi u trgovačkom centru u Nizozemskoj

Šest osoba je ubijeno, a najmanje 13 ranjeno u pucnjavi u trgovačkom centru u nizozemskom gradu Alphen aan den Rijnu u subotu, izvijestila je novinska agencija ANP.

Policija je ogradila mjesto pucnjave (Reuters)Policija je ogradila mjesto pucnjave (Reuters)Šest osoba je ubijeno, a najmanje 13 ranjeno u pucnjavi u trgovačkom centru u nizozemskom gradu Alphen aan den Rijnu u subotu, izvijestila je novinska agencija ANP.

"Čovjek s automatskim oružjem, čiji identitet još ne možemo objaviti, počeo je nasumično pucati i ubio je pet ljudi, pa presudio sam sebi pucajući si u glavu", rekao je gradonačelnik Bas Eenhoorn. Još četvero ljudi teško je ranjeno, a a najmanje devetero lakše.

Agencija ANP citirala je vlasnika prodavaonice za kućne ljubimce koji rekao da se radi o mlađoj osobi, oko 25 godina, koja je je ispraznila spremnik automatskog oružja na ljude koji su bili u blizini i potom se ubila ustrijelivši se u glavu.

Policija se još nije oglasila o ovom pokolju.

Alphen aan den Rijn ima 72.000 stanovnka i nalazi se 46 kilometara južno do Amsterdama.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika