11.04.2011. / 13:17

Autor: Nacional.hr

Tinejdžerka nakon zijevanja na nastavi nije nekoliko sati mogla zatvoriti usta

Holly Thompson u školi ja na satu politike počela zijevati, nekon čega nekoliko sati nije više mogla zatvoriti usta

IlustracijaIlustracijaTinejdžerka iz američkog grada Northampton doživjela je čudnu nezgodnu na školskom satu, nakon zijevanja nekoliko sati nije mogla zatvoriti usta, prenosi Aol News.

Sedamnaestogodišnju Holly Thompson u školi na satu politike uhvatio je napad zijevanja, što i nije neobično za predmete koji su učenicima dosadni, no ono što nije bilo uobičajeno je to da nakon zijevanja nesretna djevojka više nije mogla zatvoriti usta. Prijateljica joj je pokušala pomoći da zatvori usta, no bezuspješno pa su morale tražiti pomoć od učiteljice, koja se je, zajedno sa ostatkom razreda, počela smijati kad je vidjela što se dogodilo Holly. Medicinske sestre iz škole pokušale su na sve načine pomoći Holly da zatvori usta, no kako nisi uspjele, odvedena je u bolnicu.

Liječnici su ozbiljno shvatili njenu nezgodu jer je nemoguće jesti i piti sa otvorenim ustima pa pacijentu prijeti opasnost od dehidracije. Liječnici su Holly stavili 26 depresora tj. potiskivača na jezik koji djeluju tako da umore čeljust koja se zatim opusti i tako opuštena može se ponovno zatvoriti. Nakon što je nekoliko sati provela otvorenih usta, Holly ih je nakon ove metode uspjela zatvoriti. Liječnik joj je preporučio da bude oprezna i da izbjegava zijevanje jer joj je čeljust nestabilna i ovakva nezgoda bi se opet mogla dogoditi. Zbog svoje nezgode Holly je postala popularna na Youtubeu, no tvrdi da joj to baš i ne laska, jer bi radije bila popularna zbog nečeg drugog.

Vezane vijesti

Kanadskoj obitelji ukrali travnjak ispred kuće!

Kanadskoj obitelji ukrali travnjak ispred kuće!

U kanadskom gradu Edmontonu dogodila se neobična krađa, jednoj kanadskoj obitelji ukraden je travnjak ispred kuća, prenosi Edmonton Journal. Denise… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika