12.04.2011. / 11:44

Autor: Nacional.hr

Umirao od smijeha i odbio dati novac pljačkašima jer je mislio da je sve šala

Robertu Woodu pljačkaš je u banci prislonio pištolj uz glavu i tražio novac, no on je mislio da je to njegov prijatelj i da se šali

Fotografija koju su kamere u banci snimile za vrijeme pljačkeFotografija koju su kamere u banci snimile za vrijeme pljačkeAmerički biznismen je tijekom pljačke banke mislio da je pljačka šala pa odbio pljačkašu dati novac, prenosi Orange News.

Robert Wood šesdesetjednogodišnji biznismen došao je u banku Eastern Bank u Bostonu podići novce, kada mu je netko prislonio pištolj uz glavu i tražio da mu preda 200 dolara koje je upravo podigao na bankovnom šalteru. Wood je to odbio, mislio je da se radi o šali, jer mu je dva mjeseca prije ovog događaja prijatelj napravio istu podvalu prislonivši mu plastični pištolj na glavu tražeći novce.

No, ubrzo je shvatio da se ne radi o šali, da pljačkaš nije njegov prijatelj i da u ruci ne drži plastični pištolj, nego pravi. Ipak, Wood je pljačkašu i dalje odbijao dati novce nakon čega mu je pljačkaš naredio da legne na pod i svoju pažnju je usmjerio na blagajnike od kojih je prijeteći tražio novac. Pljačkaš je uspio u svome naumu, pobjegao je iz banke sa 22,000 ukradenih dolara, no kasnije ga je uhitio FBI.

Na fotografiji pljačke koju su nadležna tijela objavila, Wood je uhvaćen u trenutku kada je mislio da je pljačka šala, što se na slici jasno vidi jer dok mu maskirani pljačkaš drži pištolj prislonjen na glavu, on ima osmijeh od uha do uha.

Vezane vijesti

Clooney i 'Mali penis u vozilu'

Clooney i 'Mali penis u vozilu'

George Clooney govorio je u intervjuu za Parade o svom novom filmu 'Martovske ide' koji je prikazan na filmskim festivalima u Veneciji i Rijeci.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika