12.05.2011. / 15:46

Autor: Nacional.hr

Pljačka banke u Slavonskom Brodu: U pucnjavi ranjen jedan od pljačkaša

Policija je u potrazi za pljačkašem u bijegu blokirala središte Slavonskog Broda, dok se u ostatku grada promet odvijao otežano

Foto: Ivica Galović/PIXSELLFoto: Ivica Galović/PIXSELLU pljački poslovnice Privredne banke u središtu Slavonskog Broda jedna je osoba ozlijeđena, a prema neslužbenim informacijama radi se o jednom od pljačkaša.

Kako javlja Večernji list, oko 13 sati u banku su upala dvojica pljačkaša s maskama, od kojih je jedan bio naoružan. Još uvijek nije točno poznato što se odvijalo u poslovnici banke, no očevici tvrde kako se mogla čuti rafalna paljba. Navodno je ispaljeno više od 20 metaka.

Jutarnji list
javlja kako je tijekom pljačke došlo do razmjene vatre između pljačkaša, zaštitara i policije pri čemu je ranjen jedan od pljačkaša, koji se nalazi u bolnici u Slavonskom Brodu, te jedan od policajaca kojeg je pljačkaš u bijegu udario pištoljem.

Policija je u potrazi za pljačkašem u bijegu blokirala središte Slavonskog Broda, dok se u ostatku grada promet odvijao otežano.

Istovremeno sa pljačkom, dojavljeno je da je na obližnjem sudu postavljena eksplozivna naprava. Iako se dojava pokazala lažnom, u policiji istražuju da li su ta dva događaja povezana, odnosno da li se dojavom željelo odvući pozornost policije.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika