15.04.2011. / 16:25

Autor: Martina Čizmić

Reakcije: Grupe potpore na Facebooku, Ogresta - I ja sam sudjelovao u zločinačkom pothvatu

Brojni su članovi Facebooka svoje slike zamijenili slikama generala ili hrvatske zastave, a na njihovim zidovima su osvanule domoljubne pjesme

Grupa potpore generalu Anti GotoviniGrupa potpore generalu Anti GotoviniOdmah nakon izricanja presude hrvatskim generalima u Haagu, građani su burno reagirali i na društvenim mrežama.

U roku od nekoliko minuta nakon presude pojavile su se različite grupe potpore generalima, najviše generalu Anti Gotovini. U grupu "Jeli mozemo skupit 100.000 clanova za HEROJA ANTU GOTOVINU" u svega nekoliko sati pridružilo se više od 49 tisuća članova. Druga grupa "Poruka Haagu:Jeben van mater po svin tockama optuznice" skupila je nešto više od 34 tisuće članova, dok je grupa "JA SAM ČLAN ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE ZVANA HRVATSKA" prikupila nešto više od sedam tisuća članova.

Brojni su članovi Facebooka svoje slike zamijenili slikama generala ili hrvatske zastave, a na njihovim zidovima su osvanule domoljubne pjesme.

Zanimljivo je da je filmski redatelj Zrinko Ogresta svim medijima poslao poruku u kojoj je jednostavno napisao "I ja sam sudjelovao u 'Udruženom zločinačkom pokretu'".

Vezane vijesti

Stier: Salapić je pokazao nevjerodostojnost

Stier: Salapić je pokazao nevjerodostojnost

Koliko je bio vjerodostojan u pljuvanju po Branimiru Glavašu, toliko je vjerodostojan u pljuvanju po HDZ-u, komentirao je danas međunarodni tajnik… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 15.04.11. 16:55

odma u ponedjeljak ostafka vlade. odma u ovom mjesecu parlamentarne izbore. do referenduma za EU netreba ni dotci. odmah zaustaviti pregovore. nezelimo tclanstvo u EU.
bitch


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika