18.04.2011. / 14:05

Autor: Nacional.hr

HSP-ova peticija: Traže puštanje branitelja iz zatvora

Kako su pojasnili na konferenciji za novinare, traže podizanje optužnica protiv odgovornih u srpskim logorima i osnivanje povjerenstva koje bi utvrdilo tko je odgovoran za nezakonitu predaju transkripata "brijunskih razgovora"

Danijel SrbDanijel SrbHrvatska stranka prava započeti će sutra u podne s prikupljanjem potpisa na peticiji o zaštiti međunarodno ugroženog hrvatskog identiteta, državnog suvereniteta i ustavnog uređenja Hrvatske.

Peticijom traže prekidanje pregovora s Europskom unijom do održavanja parlamentarnih izbora, ukidanje i reviziju zakona o općem oprostu i trenutačno puštanje iz zatvora svih do sada procesuiranih u Hrvatskoj

Kako su pojasnili na konferenciji za novinare, traže podizanje optužnica protiv odgovornih u srpskim logorima i osnivanje povjerenstva koje bi utvrdilo tko je odgovoran za nezakonitu predaju transkripata "brijunskih razgovora".

HRT javlja kako HSP traži i povlačenje veleposlanika iz zemalja članica EU na hitne konzultacije, hitan sastanak premijerke Kosor s veleposlanicima zemalja EU te predaja zahtjeva za hitnom sjednicom Vijeća naroda UN-a na kojoj bi se objasnio karakter oslobodilačkih akcija Bljeska i Oluje.

Vezane vijesti

Saudijke žele voziti

Saudijke žele voziti

Saudijke su u srijedu, na godišnjicu početka kampanje, stavile na internet peticiju namijenjenu kralju Abdalahu kojom traže da se ženama dopusti… Više

Komentari

registracija
12/12/10

112131, 18.04.11. 14:26

Pa kaj vi mislite da ćete time nešto postići, davnih dana ste trebali organizirati peticiju i podignuti tužbe za logore, mučene, silovane, sada sste se sjetili nakon toliko godina, kada su neki umrli i zagubio im se svaki trag , promijenili idnetitet i sl. Pa ne mogu misliti drugo nego da je to neki predizborni čin i za vlastitu promidžbu. No vidjet ćemo što ćete postići.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika