20.04.2011. / 20:34

Autor: Totalsport

Markota: Žao mi je hrvatske košarke

Žao mi je hrvatske košarke, činjenica je da se mora podići i na klupskoj i na reprezentativnoj razini - poručio je Markota

Bez hrvatskih klubova na Final Fouru regionalne NLB lige, jedini naš predstavnik na turniru koji se održava u Ljubljani je Damir Markota.

Košarkaš Olimpije se, nakon pobjede protiv Krke, sa svojom momčadi plasirao u finale u kojem će u četvrtak igrati protiv branitelja naslova Partizana. Nakon utakmice se, u razgovoru za Siol.net, osvrnuo i na činjenicu da među četiri najbolja kluba nema nijednoga iz Hrvatske.

- Ovdje nema Cibone koja je velika institucija, nema ni Zagreba i Cedevite koji su tijekom sezone prikazivali odličnu košarku. Već sam više puta rekao da danas svi dobro igraju košarku. Nitko nije očekivao da će ovdje biti Krka. Žao mi je hrvatske košarke, činjenica je da se mora podići i na klupskoj i na reprezentativnoj razini - poručio je Markota koji je Krki ubacio osam koševa.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

registracija
26/2/11

markirani, 21.04.11. 03:54

Kakava košarka moj Markota kad se dvadeset godina novci slivaju iz što lokalnih što državnog proračuna isključivo u "slavom i bezbrojnim trofejima ovjenčan nogomet", pa im se još i opraštaju 100.000.000 eura poreznog duga državi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika