21.04.2011. / 20:25

Autor: Totalsport

Nikola Mirotić najbolji mladi košarkaš Eurolige

Ove je sezone Mirotić prosječno po utakmici Eurolige postizao sedam poena, a upisivao je 3.2 skoka i 0.6 asistencija po ogledu

Nikola Mirotić (Reuters)Nikola Mirotić (Reuters)Nikola Mirotić, 19-godišnji crnogorski košarkaš i krilo madridskog Reala, proglašen je za najboljeg mladog igrača u ovogodišnjem izdanju Eurolige.

Podsjetimo, Real Madrid je ukupnom pobjedom 3-2 u četvrtfinalnoj seriji protiv Valencije izborio nastup na Final Fouru, kojem je domaćin Barcelona. U polufinalu će Real igrati protiv Maccabija, dok se u drugom polufinalu sastaju Panathinaikos i Montepaschi Siena.

Ove je sezone Mirotić prosječno po utakmici Eurolige postizao sedam poena, a upisivao je 3.2 skoka i 0.6 asistencija po ogledu. Mirotić je u ovom izboru pobijedio i hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića iz Cibone, a u konkurenciji su još bili Jan Vesely iz Partizana, Victor Claver iz Valencije i Jonas Valanciunas iz Lietuvos Rytasa.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika