24.04.2011. / 21:28

Autor: Totalsport

Görges: Pobijedila sam, ali nemam pojma kako

Pobijedila sam, ali me nemojte pitati kako. Zbilja sam i ja sama iznenađena što je cijeli ovaj turnir ovako završio - rekla je presretna Görges

Julija Görges (Reuters)Julija Görges (Reuters)Njemačka tenisačica Julia Görges, 32. s WTA ljestvice, iznenađujuće je osvojila turnir u Stuttgartu koji se ovog tjedna igrao u dvorani, na zemljanoj podlozi.

U finalnom je meču 22-godišnja njemačka tenisačica pobijedila prvu na svijetu, Dankinju Caroline Wozniacki, sa 7-6(3), 6-3. Za Görges je ovo bio najuspješniji tjedan u karijeri, makar je prošle godine došla do premijerne WTA krune i to u Bad Gasteinu. No, u ovih sedam dana je pobjeđivala igračice kao što su Azarenka (Bjeloruskinja joj je predala meč), Lisicki, Stosur i Wozniacki.

- Pobijedila sam, ali me nemojte pitati kako. Zbilja sam i ja sama iznenađena što je cijeli ovaj turnir ovako završio - rekla je presretna Görges, koja će od ponedjeljka biti 27. na svijetu.

- Igranje protiv Wozniacki je kao penjanje na strašno veliku planinu. Ako je želite pobijediti morate se uspeti na sam vrh, a ja sam to, evo, nekako uspjela.

Čestitku je dobila i od suparnice.

- Nisam bila dobra danas, ali nisam bila dobra i zbog odlične suparnice. Görges je bila odlična, konstantno agresivna i vrlo točna u svojim napadima - rekla je danska tenisačica.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika