02.05.2011. / 14:14

Autor: Hina , Nacional.hr

William i Kate provest će medeni mjesec na Sejšelima

Buckinghamska palača u nedjelju je priopćila da mladenci odgađaju za sada odlazak na medeni mjesec te da se princ, pilot helikoptera u Kraljevskim zračnim snagama, nakon romantičnog vikenda na britanskom tlu vraća na posao

ReutersReutersBritanski princ William i njegova supruga Kate Middleton provest će medeni mjesec na Sejšelima, tvrdi u ponedjeljak britanski dnevnik Daily Mail.

Buckinghamska palača u nedjelju je priopćila da mladenci odgađaju za sada odlazak na medeni mjesec te da se princ, pilot helikoptera u Kraljevskim zračnim snagama, nakon romantičnog vikenda na britanskom tlu vraća na posao.

Međutim, Daily Mail u ponedjeljak navodi kako će krajem svibnja mladenci otputovati na desetodnevni medeni mjesec u izoliranoj rezidenciji na Sejšelskom otočju u Indijskom oceanu. Noć u luksuznoj vili stoji, po listu, oko 4,500 eura.

Agenti zaduženi za sigurnost prinčevskog para već su obišli rezidenciju čija se lokacija drži u strogoj tajnosti. List navodi kako vila, izgrađena od drveta, ima kupaonicu na otvorenom, privatni vrt, bazen i vlastitog butlera i glavnog kuhara. William i Kate doputovat će helikopterom s otoka Mae, najvećeg među Sejšelima na kojem se nalazi i glavni grad Victoria.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika