11.05.2011. / 16:36

Autor: Nacional.hr

"Posljednja večera": Kanibala nesuđena žrtva prijavila policiji

Nesuđena večera slovačkog kanibala, anonimni Švicarac, javio se na Slovakov oglas na internetu u kojem je tražio nekoga tko bi pristao ga ubije, skuha i pojede. Švicarac tvrdi da je mislio da je sve igra i zabava sve dok nakon telefonskog razgovora sa kanibalom nije shvatio da ovaj misli ozbiljno

IlustracijaIlustracijaU Slovačkoj je uhićen kanibal nakon što se njegova nesuđena večera predomislila i prijavila ga policiji, prenosi The Sun.

Nesuđena večera slovačkog kanibala, anonimni Švicarac, javio se na Slovakov oglas na internetu u kojem je tražio nekoga tko bi pristao ga ubije, skuha i pojede. Švicarac tvrdi da je mislio da je sve igra i zabava sve dok nakon telefonskog razgovora sa kanibalom nije shvatio da ovaj misli ozbiljno. Nakon svoje spoznaje, alarmirao je švicarsku policiju, koja je o gladnom kanibalu u ponedjeljak obavijestila svoje kolege u Slovačkoj.

Slovačka policija je kanibala posjetila u slovačkom selu Kysak u tajnoj akciji tijekom koje je jedan od policajaca glumio nesuđenu žrtvu-večeru iz Švicarske, prilikom čega je došlo do pucnjave u kojoj su policajac na tajnom zadatku i kanibal ranjeni. Jedan od policajaca je izjavio kako su oni zaključili da je Slovak zbilja nekoga namjeravao pojesti. Prvo ga je htio uspavati, ubiti, isjeći na komade, a zatim skuhati i pojesti. Kanibal i policajac trenutno se nalaze u bolnici, gdje se oporavljaju od posljedica ranjavanja.

Vezane vijesti

Službeni dokument? U Sjevernoj Koreji se zbog gladi pojavio kanibalizam

Službeni dokument? U Sjevernoj Koreji se zbog gladi pojavio kanibalizam

Izvještaj iz Sjeverne Koreje otkriva da se u ovoj zemlji zbog nedostataka hrane i zbog gladi, pojavio kanibalizam, prenosi Weird Asia News. Do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika