12.05.2011. / 12:19

Autor: Totalsport

Pau Gasol igra za Španjolsku na Eurobasketu

Nakon što je Dirk Nowitzki potvrdio nastup za Njemačku, a Tony Parker za Francusku, isto je učinila i prva španjolska zvijezda, centar Los Angeles Lakersa Pau Gasol

Pau GasolPau GasolOvogodišnje Europsko košarkaško prvenstvo, kojem je domaćin Litva od 31. kolovoza do 18. rujna, bit će definitivno kvalitetno i popunjeno s vrsnim imenima.

Nakon što je Dirk Nowitzki potvrdio nastup za Njemačku, a Tony Parker za Francusku, isto je učinila i prva španjolska zvijezda, centar Los Angeles Lakersa Pau Gasol. Poslije ispadanja njegove momčadi u doigravanju NBA lige, u polufinalu Zapada protiv Dallasa (0-4), Gasol se odlučio vratiti u reprezentativno okruženje.

Podsjetimo, posljednja dva ljeta Gasol nije igrao za Španjolsku, no u Litvi će nastupati i time pomoći momčadi da obrani naslov najbolje momčadi Starog kontinenta. Španjolska će u skupini igrati protiv domaćina, Turske, Poljske, Velike Britanije i jedne reprezentacije iz kvalifikacija.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika