16.05.2011. / 11:23

Autor: Hina

Slovenija: Prevrnuo se njemački autobus pun djece na putu za Hrvatsku

Najmanje tri su osobe teško ozlijeđene, a 12 lakše u prevrtanju njemačkog autobusa punog djece na putu prema Hrvatskoj u ponedjeljak ujutro pokraj Ljubljane, objavila je slovenska policija.

Djeca su zbrinuta u bolnici u Ljubljani (Reuters)Djeca su zbrinuta u bolnici u Ljubljani (Reuters)Najmanje tri su osobe teško ozlijeđene, a 12 lakše u prevrtanju njemačkog autobusa punog djece na putu prema Hrvatskoj u ponedjeljak ujutro pokraj Ljubljane, objavila je slovenska policija.

Autobus je izletio s autoceste Kranj-Ljubljana i prevrnuo se na bok kod odmorišta Voklo, 19 kilometara prije slovenskog glavnog grada. Uzroci nesreće još se istražuju. Glasnogovornik kranjske policijske uprave Leon Keder izjavio je da su se u autobusu nalazila djeca iz Njemačke s pratnjom, na putu u Hrvatsku. Mediji neslužbeno navode da je odredište autobusa bio otok Krk.

U autobusu je bila 41 osoba, djeca u dobi 14-15 godina i njihova pratnja. Nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti, rekao je Keder.

Mediji navode da je najteže ozljede pretrpio vozač autobusa kojega su iz autobusa morali izvlačiti vatrogasci. Hitna pomoć ozlijeđene je odvezla u bolnicu u Ljubljani, a oni bez ozljeda smješteni su u jedan hotel u Kranju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika