17.05.2011. / 19:34

Autor: Nacional.hr

Plijenidba u slučaju Cetinski: Hrvatinovi ostali bez Audija, sljedeći Vinkin Mercedes?

Agencija je započela plijenidbu imovine zbog slučaja sumnje na malverzacije sa zemljištima u Istri u kojem su osumnjičeni Vinka Cetinski i bračni par Hrvatin

Foto: Hajrudin Merdanović/24sata/PIXSELLFoto: Hajrudin Merdanović/24sata/PIXSELLBračni par Hrvatin ostao je danas poslije podne bez dva automobila marke Audi, nakon što su ih posjetili zaposlenici Agencije za upravljanje državnom imovinom.

Kako piše 24sata, Agencija je započela plijenidbu imovine zbog slučaja sumnje na malverzacije sa zemljištima u Istri u kojem su osumnjičeni Vinka Cetinski i bračni par Hrvatin.

Zaposlenici Agencije nisu mogli komentirati plijenidbu, tek su rekli kako će vozila biti pohranjena u čuvani prostor carinskog skladišta. No, neslužbeno se doznaje kako bi istu sudbinu mogao doživjeti i skupocjeni Mercedes Vinke Cetinski.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 18.05.11. 03:55

Sve im treba trajno oduzeti i dati im jednu biciklu bez kocnica. Halapljiva gamad s tuđim jajima po draci mlati. Jasno je da su živjeli na visokoj nozi i to sto su potrošili taman je to sto su za života zaradili. Ostaviti im 4 kartonske kutije i stare novine da se mogu pokriti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika