20.05.2011. / 12:32

Autor: Totalsport

Lega A Basket, doigravanje: Gostujuća pobjeda Repešina Benettona

Montepaschi Siena je doslovno razbila Virtus Bolognu na svom parketu sa 94-55. Sa 16 poena i osam skokova njihov najbolji igrač u četvrtak je bio Kšištof Lavrinovič

Jasmin RepešaJasmin RepešaBenetton iz Trevisa, kojeg vodi hrvatski stručnjak Jasmin Repeša, a igraju za njega Hrvoje Perić i Sandro Nicević, startao je pobjedom u ovosezonsko doigravanje Lega A Basket.

U prvoj utakmici 1. kruga Benetton je kao gost pobijedio Air Avellino 82-78. Hrvatski dvojac na parketu nije dao preveliki obol u ovom važnom uspjehu. Perić je igrao 13 minuta, te je postigao četiri poena uz tri skoka. Pogodio je Perić oba šuta iz igre. Nicević je na parketu bio 11 minuta i postigao je dva poena uz skok i asistenciju. Za dva poena je Nicević gađao 1-4, a promašio je i jednu tricu. Najbolji igrač Benettona je bio Donatas Motiejunas sa 28 poena.

Montepaschi Siena je doslovno razbila Virtus Bolognu na svom parketu sa 94-55. Sa 16 poena i osam skokova njihov najbolji igrač u četvrtak je bio Kšištof Lavrinovič.

U polufinale će momčad koja prva dođe do tri pobjede.

Lega A Basket, doigravanje 1. krug (prve utakmice):

Air Avellino - Benetton 78-82 (Benetton vodi u seriji 1-0)

Montepaschi Siena - Virtus Bologna 94-55 (Siena vodi u seriji 1-0)

Vezane vijesti

Montepaschi osvojio šestu uzastopnu titulu

Montepaschi osvojio šestu uzastopnu titulu

Domaćom pobjedom protiv Armani Milana 84-73 u petoj utakmici finala doigravanja talijanskog prvenstva, košarkaši Montepaschija iz Siene osvojili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika