23.05.2011. / 07:00

Autor: Extra

Franka Batelić: Neću više poricati – u vezi sam i volim Luku!

Mlada pjevačica ušla je u novu životnu fazu: promijenila je boju kose, preselila se u Zagreb, izabrala novi glazbeni smjer i to obilježila novim singlom, a ekskluzivno za Extru priznala je da njene ambicije sežu puno dalje od glazbene karijere te je otkrila zašto joj je dosadilo skrivati vezu s Lukom Tomašem iz grupe Kinoklub

Franka Batelić kaže da se nikako ne može pomiriti s interesom medija za njen privatni život
(Foto:Igor Šoban)Franka Batelić kaže da se nikako ne može pomiriti s interesom medija za njen privatni život (Foto:Igor Šoban)Franka Batelić na prvi pogled doista se ne razlikuje od tipične devetnaestogodišnjakinje. No već nakon nekoliko minuta razgovora jasno je da je ona sve osim toga. Iza sebe ima uspješnu karijeru, nedavno je objavila novi singl, vraća se na glazbeni koledž Berklee, priprema se za prijemni ispit na Pravnom fakultetu, polaže vozački ispit, planira putovanje u Portugal, okupila je bend s kojim će nastupati ovoga ljeta... Pritom ova novopečena crvenokosa ima dovoljno vremena za obitelj, prijatelje, četiri mačke, dva psa i ljubav. Točnije dečka, Luku Tomaša, pjevača popularnog benda Kino klub s kojim u vezi, priznaje, uživa kao nikad.

EXTRA: Nedavno ste objavili novi singl “Crna duga” koji odstupa od vašeg prepoznatljivog glazbenog stila. O čemu je riječ?

- Singl je rezultat suradnje između Predraga Martinjaka P’eggya i mene. Napravila sam pauzu jer sam bila klinka koja uopće nije znala što želi. Tu smo se P’eggy i ja savršeno našli i napravili pjesmu kojom sam prezadovoljna.

EXTRA: Uz novi singl predstavili ste i novu boju kose - odnedavno ste crvenokosa. Žene obično promijene frizuru nakon što završe, odnosno započnu novu fazu u životu. Je li to i vaš slučaj?

- Je, to je i moj slučaj! Osamostalila sam se, sama živim u Zagrebu i neke nove odluke moram donositi sama. Tako da, priznajem, nije uvijek lako.

EXTRA: U posljednje vrijeme mnogo se pisalo o vašem ljubavnom životu. Koliko vam smeta takvo zadiranje u privatnost?

- Jako mi to smeta, nikako se ne mogu s tim pomiriti. Najviše me frustrira što se stvara dojam da želim konstantno biti u medijima i otkrivati svoj privatni život, a to je daleko od istine.

EXTRA: Mediji su se posljednjih mjeseci raspisali o vašem prekidu s pjevačem Kino kluba, Lukom Tomašem. Pa da razjasnimo, je li Franka Batelić solo?

- Nije! U vezi sam s Lukom Tomašem i ne namjeravam više to poricati, nema smisla! No ne volim to komentirati. Nekako imam dojam da to onda potpuno gubi svaku privatnost.

EXTRA: Kako Luka reagira na sve to, budući da je i on javna osoba?

- Bolje od mene, u svakom slučaju! Ja ne volim o tome pričati. Vjerujem da nitko ne voli pričati o nečemu što bi se trebalo događati samo u tvoja četiri zida, pa ne bih ni sada previše o tome govorila.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Franka Batelić: U Americi sam jedna potpuno drukčija Franka

Franka Batelić: U Americi sam jedna potpuno drukčija Franka

Uvijek nasmijana, opuštena, spontana i vrlo ambiciozna, sve je to mlada 19-godišnja pjevačica Franka Batelić koja se ovih dana odmara u Hrvatskoj.… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 23.05.11. 11:58

Sad mi je puno lakse.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika