23.05.2011. / 20:32

Autor: Totalsport

HEBA doigravanje: Olympiacos i Panathinaikos u finalu

Europski prvak Panathinaikos brani lanjski naslov, ali prednost domaćeg terena će u finalu imati Olympiacos koji je bio bolji u osnovnom dijelu lige

Košarkaši PanathinaikosaKošarkaši PanathinaikosaSasvim očekivano u finalu doigravanja za grčkog košarkaškog prvaka i ove će sezone igrati Panathinaikos i Olympiacos.

Oba su kluba najkraćim mogućim putem stigla do finala, s 3-0 su u polufinalnoj seriji bili bolji od solunskih momčadi. Panathinaikos je u trećoj utakmici na svome terenu deklasirao PAOK sa 105-65, a atenski je klub s 13 koševa i pet skokova predvodio Aleks Marić. U poraženom je sastavu solidan bio hrvatski košarkaš Zvonko Buljan. Za 22 je minute igre ubacio 11 koševa (dvica 3-6, trica 1-2, slobodna bacanja 2-4), ostvario četiri skoka, ali i izgubio šest lopti.

Olympiacos je u trećoj utakmici polufinalne serije svladao Aris s 87-64 uz 15 koševa Yotama Halperina.

Europski prvak Panathinaikos brani lanjski naslov, ali prednost domaćeg terena će u finalu imati Olympiacos koji je bio bolji u osnovnom dijelu lige.

HEBA doigravanje, polufinale:

Panathinaikos (2) - PAOK (3) 105-65 (Panathinaikos je dobio seriju s 3-0)

Olympiacos (1) - Aris (4) 87-64 (Olympiacos je dobio seriju s 3-0)

Vezane vijesti

HEBA finale: Prvaka odlučuje peta utakmica

HEBA finale: Prvaka odlučuje peta utakmica

Košarkaši Panathinaikosa svladali su Olympiacos 84-74 u četvrtoj utakmici finalne serije doigravanja grčkog prvenstva. Omjer je sada izjednačen na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika