24.05.2011. / 10:52

Autor: Totalsport

Lega A Basket, doigravanje: Repešin Benetton korak do polufinala

Od hrvatskih se košarkaši u Benettonovom dresu najviše istaknuo Sandro Nicević koji je za 17 minuta igre ubacio šest koševa (šut za dva poena 3-7), te dodao tome sedam skokova i asistenciju

Jasmin RepešaJasmin RepešaBivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša sa svojim se Benettonom približio na jednu pobjedu od plasmana u polufinale doigravanja za talijanskog košarkaškog prvaka.

Benetton je u trećoj utakmici četvrtfinalne serije na svome terenu pobijedio Air Avellino sa 74-64 i poveo s 2-1 u pobjedama. Treći trijumf, koja bi ga odveo u polufinale, lovit će u srijedu, ponovno u svome Palaverdeu.

U ponedjeljak su najbolji pojedinci Repešine momčadi bili Devin Smith s 14 koševa i sedam skokova, te Greg Brunner s 13 poena i osam uhvaćenih lopti. Od hrvatskih se košarkaši u Benettonovom dresu najviše istaknuo Sandro Nicević koji je za 17 minuta igre ubacio šest koševa (šut za dva poena 3-7), te dodao tome sedam skokova i asistenciju. Hrvoje Perić je 18 minuta na parketu iskoristio za pet poena (dvica 1-4, trica 1-3), te tri skoka i asistenciju. Dino Repeša nije ulazio u igru.

U drugoj utakmici dana Virtus je u Bologni pobijedio aktualnog prvaka Montepaschi iz Siene sa 74-68 i smanjio na 2-1 u četvrtfinalnoj seriji.

Lega A Basket doigravanje, četvrtfinale (treće utakmice):

Virtus Bologna (8) - Montepaschi (1) 74-68 (Montepaschi vodi u seriji s 2-1)

Benetton (5) - Air Avellino (4) 74-64 (Benetton vodi u seriji s 2-1)

Vezane vijesti

Montepaschi osvojio šestu uzastopnu titulu

Montepaschi osvojio šestu uzastopnu titulu

Domaćom pobjedom protiv Armani Milana 84-73 u petoj utakmici finala doigravanja talijanskog prvenstva, košarkaši Montepaschija iz Siene osvojili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika