24.05.2011. / 12:19

Autor: Nacional.hr

Redatelj 'Simpsona' našalio se na svoj račun u karikaturi za Nacional

Intervju koji najavljuje njegov dolazak na Animafest u Zagreb radio se telefonski jer je Silverman još uvijek u SAD-u. No, ono što bi inače bilo čas posla, u stvarnosti se moglo pretvoriti u igru lovice

Karikatura koju je Silverman poslao Nacionalovoj novinarkiKarikatura koju je Silverman poslao Nacionalovoj novinarkiRedatelj planteratno popularnih "Simpsona" David Silverman prošloga je tjedna pristao dati intervju za novi broj Nacionala. Intervju koji najavljuje njegov dolazak na Animafest u Zagreb radio se telefonski jer je Silverman još uvijek u SAD-u. No, ono što bi inače bilo čas posla, u stvarnosti se moglo pretvoriti u igru lovice.

Naime, tijekom prepiske i dogovora o vremenu intervjua, Nacionalova novinarka i Silverman utvrdili su da je između Zagreba i Kalifornije, gdje se Silverman nalazi devet sati razlike. Jednostavna matematika, zagrebačko vrijeme minus devet sati jednako kalifornijsko vrijeme. Ne i za Silvermana.

"Što kažete na 9 ujutro po mom vremenu? To je podne po vašem", napisao je Silverman novinarki.

Nakon što su ponovili osnove matematike i utvrdili da bi 9 ujutro u Kaliforniji bilo 18 sati u Zagrebu, Silverman je priznao svoju pogrešku i na simpatičan način našalio se na vlastiti račun. Novinarki je poslao karikaturu u koju je ugradio i poznati lik Nelsona iz Simpsona.

Vezane vijesti

Matt Groening napokon otkrio podrijetlo Simpsona

Matt Groening napokon otkrio podrijetlo Simpsona

Matt Groening, autor najpopularnije crtane televizijske serije u svijetu, obitelji Simpsons, progovorio je u intervjuu o ideji, nastanku, likovima i… Više

Komentari

registracija
23/1/07

boltek, 24.05.11. 18:34

Nauči engleski, Možda kaže da je 8.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika