25.05.2011. / 13:28

Autor: Nacional.hr

"Prorok se preračunao" - Smak svijeta zapravo 21. listopada

"Prorok" Harold Camping je u ponedjeljak u radijskoj emisiji "Open Forum", koja se emitira na radiju koji je u njegovom vlasništvu, izjavio da se smak svijeta uistinu i je dogodio 21. svibnja, no to je bio spiritualni smak svijeta, a da će se pravi, fizički kraj svijeta, dogoditi 21. listopada

IlustracijaIlustracijaRadikalni kršćanski "prorok" Harold Camping, koji je predvidio smak svijeta za 21. svibnja, priznao je da je promašio datum, no utvrdio je novi pa sada tvrdi da će se smak svijeta zapravo dogoditi 21. listopada 2011., prenosi Aol News.

Osamdeset devetogodišnji samoprozvani prorok razočarao je svoje sljedbenike prošlu subotu kada je za taj dan najavio smak svijeta. Svojim "proročanstvom" podigao je medijsku buru i naveo svoje sljedbenike da izađu na ulice u iščekivanju kraja, nakon čega je uslijedilo razočaranje jer se najavljivani smak svijeta, očito, nije dogodio. Camping je u ponedjeljak u radijskoj emisiji "Open Forum", koja se emitira na radiju koji je u njegovom vlasništvu, izjavio da se smak svijeta uistinu i je dogodio 21. svibnja, no to je bio spiritualni smak svijeta, a da će se pravi, fizički kraj svijeta, dogoditi 21. listopada.

U 90-minutnoj emisiji ovaj zloguki prorok je izjavio da se prošlu subotu dogodio spiritualni smak svijeta i spiritualni drugi Isusov dolazak na Zemlju, pet mjeseci prije nego li će se dogoditi pravi smak svijeta. Prema njegovim prognozama smak svijeta u listopadu bit će brz i kratak i sve na Zemlji bit će uništeno.

Vezane vijesti

2012. Smak svijeta?

2012. Smak svijeta?

Zoran Milanović posljednji je premijer hrvatske vlade. Ante Gotovina i Mladen Markač, usprkos ubrzavanju postupka, neće dočekati pravomoćnu presudu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika