30.05.2011. / 12:12

Autor: Hina , Nacional.hr

Glasnogovornica suda: Sumnjam da će Mladić danas u Den Haag

Privremeni predsjednik ICTY-ja Mehmet Guney izjavio je u nedjelju za agenciju Anatoliju da bi Ratko Mladić u Den Haag "mogao stići u ponedjeljak ili utorak"

IlustracijaIlustracijaGlasnogovornica Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) Nerma Jelačić izjavila je da "sumnja" u dolazak nekadašnjeg vojnog zapovjednika bosanskih Srba Ratka Mladića u Den Haag u ponedjeljak.

"Sumnjam da ćemo ga danas vidjeti", izjavila je Jelačić. Istaknula je da Haag i dalje čeka obavijest srbijanskih vlasti o datumu izručenja.

"Rok za ulaganje priziva na izručenje u Den Haag je danas", rekla je glasnogovornica, po kojoj će datum odlaska Ratka Mladića iz Srbije "ovisiti o tome koliko vremena će trebati srpskim vlastima da dovrše postupak".

Privremeni predsjednik ICTY-ja Mehmet Guney izjavio je u nedjelju za agenciju Anatoliju da bi Ratko Mladić u Den Haag "mogao stići u ponedjeljak ili utorak".

"Nemamo potvrdu toga", kazala je Jelačić.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika