01.06.2011. / 11:54

Autor: Totalsport

Lega A Basket, doigravanje: Montepaschi lako protiv Benettona

U momčadi Benettona, koju vodi hrvatski trener Jasmin Repeša, dvojica hrvatskih košarkaša imali su skromni učinak

Jasmin RepešaJasmin RepešaKošarkaši Montepaschija iz Siene, peterostruki talijanski prvaci, lakoćom su kao domaćini pobijedili Benetton sa 79-58 u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja prvenstva.

Momčad Montepaschija, koja je četiri od svojih pet naslova prvaka osvojila u protekle četiri sezone, povela je s ovom pobjedom s 1-0 u seriji na tri pobjede, a druga utakmica na rasporedu je 2. lipnja opet u Sieni.

U momčadi Benettona, koju vodi hrvatski trener Jasmin Repeša, dvojica hrvatskih košarkaša imali su skromni učinak. Sandro Nicević je u 15 minuta igre postigao 4 poena (2-4 iz igre) uz 3 skoka, jednu osvojenu i dvije izgubljene lopte.

Hrvoje Perić odigrao je 20 minuta i postigao samo 2 koša uz šut 1-5 za dva poena i 0-1 za tri. Imao je 5 skokova, te po jednu asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu.

Dan ranije je Cantu kao domaćin u drugom polufinalnom paru svladao Armani Milano sa 62-48 u prvoj polufinalnoj utakmici.

Lega A Basket, doigravanje, polufinale (prva utakmica):

Montepaschi - Benetton 79-58

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika