02.06.2011. / 12:25

Autor: Totalsport

Shaq: Idem u mirovinu

U redovima O'Nealovog kluba Bostona nisu upoznati s odlukom ovog 216 centimetara visokog centra o povlačenju, što je potvrdio njihov glasnogovornik Jeff Twiss

Shaquille O'NealShaquille O'NealGorostasni centar Boston Celticsa Shaquille O'Neal sprema se zaključiti svoju veliku košarkašku karijeru nakon sezone u kojoj su ga od željenog broja nastupa udaljile ozljede.

"Idem u mirovinu", napisao je 39-godišnji O'Neal putem Twittera, a uz to je objavio i kratak video u kojem dodaje:

"Uspjeli smo, 19 godina. Hvala vam svima puno. To ću vam prvo reći. Spremam se za mirovinu. Volim vas i čujemo se uskoro", poručio je 15-erostruki All-Star igrač u svom prepoznatljivom stilu.

U redovima O'Nealovog kluba Bostona nisu upoznati s odlukom ovog 216 centimetara visokog centra o povlačenju, što je potvrdio njihov glasnogovornik Jeff Twiss.

Ove je sezone O'Neal zbog ozljeda nastupio tek u 37 utakmica uz prosjek od 9.2 koša i 4.8 skokova za 20.3 minute igre.

Ukoliko zaista ode u mirovinu, O'Neal će napustiti NBA ligu kao šesti najbolji strijelac svih vremena sa 28.596 koševa i 12. najbolji skakač sa 13.099 skokova. Profesionalnu karijeru započeo je u Orlandu 1992. godine, nakon čega je branio boje LA Lakersa, Miami Heata, Phoenix Sunsa, Cleveland Cavaliersa i Boston Celticsa. Osvojio je četiri naslova NBA prvaka, tri s Lakersima (2000.-2002.) i jedan s Miamijem (2006.).

Vezane vijesti

NBA: Boston napravio "break" u Miamiju

NBA: Boston napravio "break" u Miamiju

Trećom uzastopnom pobjedom protiv Miamija (94-90) košarkaši Bostona približili su se na korak do plasmana u veliki finale NBA lige. Nakon dva slavlja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika