02.06.2011. / 12:44

Autor: Totalsport

TBL doigravanje: Andrićev Galatasaray u finalu

U finalu će Galatasaray igrati protiv Fenerbahçea koji je završnicu izborio ranije 3-0 pobjedom u seriji protiv Efes Pilsena

Lukša Andrić Lukša Andrić Košarkaši Galatasaraya na uvjerljiv su način izborili plasman u finale TBL lige. Do treće, odlučujuće pobjede u polufinalnoj seriji Galatasaray je došao na domaćem parketu sa 89-55.

Već nakon prve četvrtine Galatasaray je imao plus 16 (30-14), a na poluvremenu plus 34 (53-19), tako da je nastavak bio lišen rezultatske neizvjesnosti. Trojicu dvocifrenih igrača pobjedničkog sastava predvodio je Jerry Jamar Johnson s 20 koševa, dok je hrvatski košarkaš Lukša Andrić za nešto više od 14 minuta igre ubacio 4 koša (dvice 2-3,), uz 5 skokova. U redovima poraženog sastava jedini dvoznamenkasti igrač po broju koševa bio je Keith Simmons (11).

U finalu će Galatasaray igrati protiv Fenerbahçea koji je završnicu izborio ranije 3-0 pobjedom u seriji protiv Efes Pilsena.

TBL doigravanje, polufinale:

Galatasaray - Banvit 89-55

(Galatasaray je dobio seriju 3-1)

Vezane vijesti

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

Košarkaši Beşiktaşa su pobjedom 81-55 protiv Efes Anadolua, u četvrtoj utakmici finala doigravanja turskog prvenstva, poveli s 3-1 i osigurali su tri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika