01.06.2012. / 13:29

Autor: Totalsport

TBL: Beşiktaş dobio i drugu utakmicu u gostima

Kod pobjednika je najbolji bio Portorikanac Carlos Arroyo sa 18 poena, te po dva skoka i asistencije, dok je Ersin Dagli dodao 14 uz čak deset skokova

Carlos Arroyo (Wikipedia)Carlos Arroyo (Wikipedia)Košarkaši Beşiktaşa dobili su i drugu utakmicu finala turskog košarkaškog prvenstva (TBL liga). Oba puta su slavili protiv Efes Anadolua u gostima, ovaj put u četvrtak 76-71.

Dugačak je još put do naslova prvaka, no s 2-0 je Beşiktaş u daleko boljoj poziciji, a iduće se dvije utakmice igraju na njihovom parketu, prva 3. svibnja.

Efes je u četvrtak dobio prvu četvrtinu 16-11, ali je brzo tijekom druge izgubio prednost i nakon toga bio osuđen na lov. No, do kraja se domaća momčad nije uspjela vratiti u igru, te je na kraju izgubila sa pet poena razlike.

Hrvatski centar kod Efesa, Stanko Barać, je odigrao pet minuta druge utakmice, te nije zabio niti jedan koš. Promašio je dva slobodna bacanja, uz jedan skok. Najbolji su u njegovoj momčadi bili Mehmet Tunçeri sa 18, te Srbin Duško Savanović sa 14 poena.

Kod pobjednika je najbolji bio Portorikanac Carlos Arroyo sa 18 poena, te po dva skoka i asistencije, dok je Ersin Dagli dodao 14 uz čak deset skokova.

TBL finale (druga utakmica):

Efes Anadolu - Beşiktaş 71-76 (Beşiktaş vodi u seriji 2-0)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika