05.06.2011. / 17:55

Autor: Hina

Kamerunske nogometaše spašavala policija

Nogometnu reprezentaciju Kameruna predvođenu Samuelom Eto'om morala je spašavati policija od bijesnih navijača nakon utakmice protiv Senegala (1:1) u kvalifikacijama za afrički Kup nacija.

Samuel Eto'oSamuel Eto'oNogometnu reprezentaciju Kameruna predvođenu Samuelom Eto'om morala je spašavati policija od bijesnih navijača nakon utakmice protiv Senegala (1:1) u kvalifikacijama za afrički Kup nacija.

Razočarani navijači razbijali su automobile ispred stadiona, te palili dresove kamerunske vrste. Potom su se pokušali probiti unutar stadiona, no policija je vodenim topovima i upotrebom sile smirila situaciju. U neredima je desetak najžešćih navijača privedeno, dok je 16 osoba ozlijeđeno.

Najveće kritike dobio je Samuel Eto'o koji je u 87. minuti promašio jedanaesterca za pobjedu. Međutim, napadač Intera nije se previše nervirao. "Kada zabijam golove onda sam nacionalni junak, a danas su me svi vrijeđali. Žao mi je što sam promašio kazneni udarac," poručio je kamerunski napadač.

Odigravši 1:1 Kamerun se udaljio od plasmana na kontinentalno prvenstvo koje će se iduće godine održati u Gabonu i Ekvatorijalnoj Gvineji. Trenutačno se nalazi na trećem mjestu skupine E sa pet bodova. DR Kongo ima dva boda više, a vodeći Senegal pet bodova više.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika