13.06.2011. / 16:41

Autor: Totalsport

Jorge Garbajosa se oprostio od reprezentacije

Od prvog priključenja nacionalnoj momčadi, uoči Olimpijskih igara u Sydneyju 2000. godine, ostvario je 166 nastupa za "furiju", te pritom osvojio naslov svjetskih (2006.) i europskih (2009.) prvaka, kao i olimpijskih (2010.) doprvaka

Jorge GarbajosaJorge GarbajosaKrilni centar Unicaje iz Malage, 33-godišnji Jorge Garbajosa, u ponedjeljak je objavio kraj karijere u španjolskoj reprezentaciji.

Nakon razgovora s izbornikom reprezentacije Sergijom Scariolom Garbajosa je sa svojom odlukom upoznao i španjolske medije, kojima će se i obratiti na press-konferenciji u utorak.

Iza sebe Garbajosa ima 11 godina provedenih u najboljoj španjolskoj selekciji, koja je baš kroz to vrijeme ostvarila najbolje rezultate u vlastitoj povijesti.

Od prvog priključenja nacionalnoj momčadi, uoči Olimpijskih igara u Sydneyju 2000. godine, ostvario je 166 nastupa za "furiju", te pritom osvojio naslov svjetskih (2006.) i europskih (2009.) prvaka, kao i olimpijskih (2010.) doprvaka.

Vezane vijesti

Del Bosque: Bilo je teško

Del Bosque: Bilo je teško

Španjolski izbornik Vicente del Bosque je, kao i svi ostali, naznačio da je put njegove momčadi do četvrtfinala bio prilično težak. Prolaz među osam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika