17.06.2011. / 14:12

Autor: Totalsport

Ricky Rubio: Počinjem svoje NBA putovanje

Minnesota Timberwolvesi odabrali su Španjolca kao 5. pick 2009. godine, no zbog njegove otkupne klauzule od čak šest milijuna dolara Rubio je ostao u Barceloni dok mu se cijena nije spustila na trenutno podnošljivih 1.4 milijuna

Ricky RubioRicky RubioNakon dvogodišnjeg odgađanja, razigravač španjolske košarkaške reprezentacije i Barcelone, Ricky Rubio, odlučio je svoju karijeru nastaviti u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

- Konačno sam odlučio započeti svoje NBA putovanje - izjavio je Rubio.

Minnesota Timberwolvesi odabrali su Španjolca kao 5. pick 2009. godine, no zbog njegove otkupne klauzule od čak šest milijuna dolara Rubio je ostao u Barceloni dok mu se cijena nije spustila na trenutno podnošljivih 1.4 milijuna.

Otkako je debitirao za Joventut kada je imao 14 godina, Rubio je osvojio apsolutno sve što se može u Europi osvojiti. No, prošla sezona bila je za zaborav jer je na njenom koncu izgubio mjesto u početnoj petorci. Sada će ovaj 20-godišnjak pokušati učiniti Timberwolvese uspješnijima nego prošle sezone kada su bili najlošija momčad lige s omjerom 17-65.

Vezane vijesti

Rubio izgubio ostatak NBA sezone i Olimpijske igre

Rubio izgubio ostatak NBA sezone i Olimpijske igre

Nevjerojatnu je nesreću doživio španjolski košarkaš Ricky Rubio samo šesnaest sekundi prije kraja ogleda Minnesote i LA Lakersa u petak navečer. Tada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika