19.06.2011. / 21:42

Autor: Totalsport

Bauermann: I dalje računam s Nowitzkim za Eurobasket

I dalje sam vrlo optimističan glede Dirkova pozitivnog odgovora. Nedvojbeno je da njegova fizička pripremljenost neće biti upitna - rekao je Bauermann

Dirk NowitzkiDirk NowitzkiIzbornik njemačke košarkaške reprezentacije Dirk Bauermann izjavio je novinarima u nedjelju da konačnu odluku Dirka Nowitzkog o njegovu nastupu na rujanskom Eurobasketu u Litvi očekuje u srpnju.

- I dalje sam vrlo optimističan glede Dirkova pozitivnog odgovora. Nedvojbeno je da njegova fizička pripremljenost neće biti upitna - rekao je Bauermann dodavši:

- Sada moramo pričekati hoće li i za mjesec dana biti u istome, pozitivnom raspoloženju. Bude li se tjelesno i mentalno osjećao praznim zbog duge i naporne NBA sezone, neće imati smisla forsirati ga, tako da ćemo u tom slučaju prihvatiti njegovu negativnu odluku. U svakom slučaju, odlučit će sam. Ništa neće pomoći budem li mu stvarao pritisak.

U njemačkim se medijima također pojavljuju nagađanja za koga bi Nowitzki mogao igrati iduće sezone bude li u NBA ligi nastupio štrajk igrača zbog kolektivnog ugovora. Pojavila se tako vijest da bi najbolji igrač Dallas Mavericksa, novih NBA prvaka, prešao u redove prvaka Bamberga. Iz kluba su priopćili da dosad nisu pregovarali s, od nedjelje, 33-godišnjim krilnim centrom.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika