21.06.2011. / 17:35

Autor: Nacional.hr

Video: Nudizmom za veću sigurnost biciklista u prometu

Manifestacija se održava u nekoliko gradova diljem svijeta, a specifična je po tome što sudionici voze svoje bicikle gotovo bez i jedne krpice na sebi

Nudisti svake godine upozoravaju na sigurnost u prometu (Foto: Wikipedia)Nudisti svake godine upozoravaju na sigurnost u prometu (Foto: Wikipedia)"World Naked Bike Ride" manifestacija je koja se održava već sedmu godinu za redom, a cilj joj je skrenuti pozornost na sigurnost pješaka i biciklista u prometu. Manifestacija se održava u nekoliko gradova diljem svijeta, a specifična je po tome što sudionici voze svoje bicikle gotovo bez i jedne krpice na sebi.

Američki grad Portland u saveznoj državi Oregon bio je domaćin jedne od masovnijih "Naked Bike Ride" okupljanja. Okupilo se nekoliko tisuća biciklista koji su drage volje ostavili odjeću kod kuće i provozali se gradom bez ičega, a sve ne bi li skrenuli pozornost na veću sigurnost u prometu.

Kako to izgleda u živo, možete pogledati u videu, a kako bi reagirali hrvatski policajci i čelnici gradova kada bi se netko odlučio organizirati takav događaj kod nas, možemo samo nagađati.

Vezane vijesti

Tour de Suisse: Kišerlovski 13-ti

Tour de Suisse: Kišerlovski 13-ti

Robert Kišerlovski osvojio je ukupno 13. mjesto na kraju utrke Tour de Suisse, koja najboljim biciklistima svijeta služi kao generalna proba za Tour… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 21.06.11. 23:42

Nema zapjenjenih "vjernika"?
Bacanja kamenja?
Psovanja, vrijeđanja, prijetnji smrću?

Eh, ti američki katolici...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika