02.07.2011. / 19:06

Autor: NCL Promo

U prodaju pušteno dodatnih 400 karata za Simfonija tisuće Gustava Mahlera

Zagrebačka filharmonija odlučila je u prodaju pustiti dodatnih 400 karata po cijeni od 50 i 90 kuna

Karte za glazbeni megaspektakl Simfonija tisuće Gustava Mahlera Zagrebačke i Slovenske filharmonije koji će se 4.srpnja u 21 sat održati u Zagrebačkoj Areni su - RASPRODANE!

Ali zbog velikog interesa javnosti Zagrebačka filharmonija odlučila je u prodaju pustiti dodatnih 400 karata po cijeni od 50 i 90 kuna. Prodaja će kroz nekoliko sati biti moguća na Ulaznice.hr.

Podsjetimo, više od 1100 izvođača - dvije nacionalne filharmonije, Zagrebačka i Slovenska, 21 zbor iz Hrvatske i Slovenije i osam svjetskih solista nastupit će u ponedjeljak, 4. srpnja u dvorani Arena Zagreb, gdje će pod ravnanjem ruskog maestra Valerija Gergijeva izvesti proslavljenu "simfoniju XXL formata", Simfoniju tisuće Gustava Mahlera.

Domaćin koncerta je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Vezane vijesti

Sjajan završetak veličanstvene sezone

Sjajan završetak veličanstvene sezone

U srijedu 6.6. Zagrebačka filharmonija zaključuje 140. jubilarnu sezonu i za tuprigodu u Bijelom ciklusu "Eter" priprema veliku svečanost glazbe.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika